Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

«Εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας και βράβευση εταιρειών στο πλαίσιο προσφοράς τους στο Κ.Λ Αλεξανδρούπολης και στα Στελέχη- Μέλη της Ε.Π.Λ.Σ Θράκης».

 



                                                                            Αλεξανδρούπολη, 28-02-2023

                                                                                                                     Αρ. Πρωτ.: 15/2023

Στην Αλεξανδρούπολη, την Παρασκευή 24-02-2023, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης παρουσία πλήθους Στελεχών Λ.Σ – Μελών και επίτιμων προσκεκλημένων στο Κ.Υ.Ε «Θέα Θάλασσα».




Μας τίμησαν με την παρουσία τους :

1.       Βουλευτές ν. Έβρου :

Α. κ. ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ Αναστάσιος – ΝΔ.

Β. κ. ΚΕΛΕΤΣΗΣ Σταύρος – ΝΔ.

Γ. κα ΓΚΑΡΑ Αναστασία – ΣΥΡΙΖΑ.

2. Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ Δημήτριος.

3. Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης  κ. ΖΑΜΠΟΥΚΗΣ Ιωάννης.

4. Πρόεδρος Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης κ. ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ Κωνσταντίνος.

5. Διοικητής 2ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ ΓΙΑΜΑΣ  Ευστράτιος.

6.Υπολιμενάρχης Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης Αντιπλοίαρχος Λ.Σ ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ Ραλλού.

7.  Διοικητής Α’ Λ/Τ Σαμοθράκης Σημαιοφόρος Λ.Σ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Εμμανουήλ

8. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Κωνσταντίνος, Vice President Industrial Operations της εταιρείας PHARMATHEN.

9. ΤΣΙΤΣΙΟΣ Προκόπης , security consultant – εκπρόσωπος του κ. ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ Δημητρίου της εταιρείας MACEDONIAN THRACE BREWERY S.A – VERGINA BEER.

10.   ΧAΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνιος της εταιρείας CHATZOPOULOS S.A .

Παράλληλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, η ηγεσία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους Αντιπρόσωπους της Ε.Π.Λ.Σ Θράκης βράβευσαν για πρώτη φορά εταιρείες - οργανισμούς που συνεισέφεραν με τις ευγενείς χορηγίες τους στο Κεντρικό Λιμεναρχείο  Αλεξανδρούπολης, τις περιφερειακές του Υπηρεσίες και κατ’ επέκταση στα Στελέχη - Μέλη της Ε.Π.Λ.Σ. Θράκης την διετία 2020-2022 ως ακολούθως :

Ø  Την εταιρεία PHARMATHEN  για την ευγενή προσφορά της σε υγειονομικό υλικό :

-         Προστατευτικές μάσκες προσώπου

-          Αντισηπτικά  

-          Προστατευτικές ασπίδες προσώπου

-          Ολόσωμες προστατευτικές στολές 

-          Ψηφιακά θερμόμετρα

για τις ανάγκες του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης τον Ιούλιο του 2020, περίοδο που οι αγορές δεν ήταν έτοιμες να ανταποκριθούν στην τόσο μεγάλη ζήτηση υγειονομικού υλικού, οι τιμές είχαν εκτοξευθεί και τα αποθέματα δεν επαρκούσαν. Σημειώνεται ότι τα Στελέχη του Λιμενικού τμήματος Σαμοθράκης διενεργούσαν με τα πλωτά μέσα του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. διακομιδές ασθενών προς την Αλεξανδρούπολη με περιστατικά Covid-19 , περιπολίες για την προστασία θαλασσίων συνόρων και η προσφορά αυτή ήταν ζωτικής σημασίας για την προστασία της υγείας τους και την απρόσκοπτη λειτουργία της Υπηρεσίας.




Το βραβείο παρέλαβε από τον Διοικητή της 2ης Π.Ε.ΔΙ.Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ Αρχιπλοίαρχο ΓΙΑΜΑ Ευστράτιο, ο κ. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Κωνσταντίνος Vice President Industrial Operations της εταιρείας PHARMATHEN.

Ø  Την εταιρεία MACEDONIAN THRACE BREWERY S.AVERGINA BEER για την ευγενή της προσφορά σε θερμική κάμερα:

Μια δωρεά κρίσιμη για το έργο που επιτελούν τα Στελέχη του Λ.Σ στην προστασία των θαλασσίων συνόρων μας, στην τόσο ευαίσθητη περιοχή του Θρακικού πελάγους. Μια εταιρεία που διαχρονικά στηρίζει το Κ.Λ Αλεξανδρούπολης και με παλαιότερη χορηγία για πλωτό μέσο της Υπηρεσίας.



Το βραβείο παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης ΙΩΑΝΝΙΔΗ Κωνσταντίνο, ο security consultant – εκπρόσωπος του κ. ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ Δημητρίου της εταιρείας MACEDONIAN THRACE BREWERY S.AVERGINA BEER.

Ø  Την εταιρεία CHATZOPOULOS S.A για την διαρκή προσφορά της στο Κ.Λ Αλεξανδρούπολης και στην Ε.Π.Λ.Σ Θράκης:

Η συμβολή της εταιρείας μέσω ανελκύσεων-καθελκύσεων των πλωτών μέσων της Αλεξανδρούπολης για συντηρήσεις και έκτακτα συμβάντα συμβάλλει στην απρόσκοπτη λειτουργία  και στην επιχειρησιακή ετοιμότητα των μέσων του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ στην περιοχή. Επιπρόσθετα συμβάλλει διαχρονικά στις δραστηριότητες – εκδηλώσεις που αφορούν τα Στελέχη- Μέλη της  Ε.Π.Λ.Σ Θράκης.

                                   


    Το βραβείο παρέλαβε από τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗ Μιχαήλ ο κ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνιος ιδιοκτήτης της εταιρείας CHATZOPOULOS S.A.

   Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή της 2ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., την Υπολιμενάρχη του Κ.Λ Αλεξανδρούπολης, τα Μέλη μας και του επίτιμους προσκεκλημένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.








ΦΛΟΥΡΙ ΠΙΤΑΣ - ΥΠΟΠ/ΧΟΣ ΛΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΜΑΤΙΝΑ

















ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΠΛΣ ΘΡΑΚΗΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου